Kalender

Endags Akvarellkurser 4, 5 + 6 juni

Du kan välja att gå alla tre dagarna, eller att bara gå en eller två av de dagar du är intresserad av.

4 juni Kom igång att måla akvarell-kurs
En endagskurs med enkla och roliga målarövningar. Vi jobbar både i grupp och individuellt och du får prova på grundläggande akvarelltekniker och lära dig om färger och färgblandningar. Bra för nybörjare, och även för dig som vill komma igång och måla akvarell igen efter ett uppehåll. Temat för dagen är blommor, men på ett lekfullt sätt.

5 juni Teckna och måla blommor
En dag med enkla övningar i blyerts, tuschpenna och akvarell då du får lära dig att se, teckna och måla blommor. Det kanske inte blir några färdiga mästerverk, men efter dagen har du förhoppningsvis lärt dig se mer, och vet lite mer hur du kan använda blyerts, tuschpenna och akvarell.
Du bör ha provat på att måla akvarell tidigare, t ex genom att gå endagskursen dagen innan. Annars krävs inga förkunskaper.

6 juni Måla mera blommor
Du får individuell vägledning under dagen, och det blir också en gemensam inspirationsstund när vi tittar på hur olika konstnärer målat blommor. Vi är hemma hos Annika i Brastad, närmare vägbeskrivning fås vid bokning.
Kl. 10.00 - 17.00. Pris 800 kr per dag. Enkel vegetarisk lunch och fika ingår. Max 7 deltagare. Du garanteras en plats vid inbetalning, men bokar först till Annika på telefon 0701-426982.