Tillbaka

Teckna och måla havets djur

Boken är i första hand riktad till barn och ungdom från 11 år och uppåt. Men även yngre barn kan inspireras av den och vuxna som vill prova att teckna och måla och är intresserade av havets värld kan använda boken. Den bygger på steg för steg- instruktioner först publicerade i WWFs barn-och ungdomstidning, Panda Planet, och är utökad med flera djur, mera fakta och med avsnitt om att teckna med blyerts och måla akvarell.

Boken är skriven och illustrerad av mig, och med hjälp av Lena Liljestrand har jag också gjort layout. Den är faktagranskad av biologer och naturvetare, utgiven på eget förlag och tryckt på Billes tryckeri i Göteborg i maj 2019, inbunden på Nordens Grafiska i Mamö juni 2019.

Du kan beställa boken från mig för 220 kr + frakt 70 kr = 290 kr.
2 böcker för 440 kr + frakt 105 = 545 kr.
Boken finns också att beställa på Bokus eller Adlibris för ungefär samma pris, men fraktfritt, 1-2 dagars leverans.
För att ge dig som beställer från mig lite extra så skickar jag med ett vykort med motiv från boken och signerar även boken och skickar med en hälsning om du vill. Jag försöker skicka så snart som möjligt men ibland kan det ta några dagar innan jag hinner skicka.
Här nedan ser du några uppslag från boken - om att teckna med blyerts från det inledande avsnittet, uppslag med tumlaren, späckhuggaren och sidensepian och så några uppslag ur det sista avsnittet om att måla akvarell.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image